pondělí 12. října 2015

Candy bar: sladký koutek

"Candy bar", "sweet bar", "sweet corner", "dessert bar" a nebo po našem "sladký koutek". Svatební hit posledních pár let, nejen ve světě, ale i u nás. Ne že by odzvonilo tradičnímu svatebnímu cukroví jako jsou koláčky, špičky a větrníky, to by maminky nedopustily a neodpustily, ovšem čím dám častěji se na svatbách objevuje i sladký koutek. Slavnostně nazdobený stůl,  barevně a stylově sladěný, plný načančaných minidezertů. Makronky, cake pops, bábovky, muffiny, cupcakes, skleničky s panna cottou nebo tiramisu, ovocné tartaletky, malé dortíky, čokoládky a bonbóny, marshmallows... A nejen na svatbách, ale i na narozeninových oslavách, firemních večírkách apod.  

Sladký koutek nadchne každého oslavence i hosta. Je skvělou příležitostí, jak se cukrářsky vyřádit a předvést. Můžete na něj nachystat, co vás napadne, ovšem rozhodně platí, že čím menší, tím lepší a zdobením se nešetří.

Tady je pár odkazů na osvědčené a dobré dezerty, které jsem do sladkého koutku chystala já... (budou postupně přibývat tak, jak se recepty budou objevovat na blogu)



Žádné komentáře:

Okomentovat